Beauty of balance – Karel de Lange (19 juni)

  • karel de lange

Over dit project

HET EVENWICHT VAN HET PAARD IN BOUW EN BEWEGING
Criticus en stamboekvoorzitter Karel de Lange neemt je mee in de evolutie en de gevolgen van de afwijkingen van het paard. Staat een paard in het evenwichtsmodel? En zo niet, hoe kan dit dan en wat zijn de gevolgen? Je krijgt inzicht in de balans van het paard in stand en beweging en je leert waar je naar moet kijken en hoe je de balans kunt meten.
 
KAREL DE LANGE
Diegene die Karel al kennen van Facebook, weten dat hij met een vlijmscherpe, maar zeer eerlijk blik naar de hippische wereld kijkt. Karel leerde als jonge jongen veel wijze lessen van zijn grootvader, over de bouw van het paard en de grondregels van een goed skelet. De kunst van het kijken ontwikkelde hij tot het niveau van deskundig paardenbeoordelaar op keuringen. Hij geeft ook cursussen op dat vlak. Karel de Lange is tevens voorzitter van het Europees Arabisch stamboek voor Shagya-Araber paarden, Sportpaarden en Sportponies (EASP). Karel durft zich kritisch uit te laten over de wijze waarop er op dit moment gefokt en gereden wordt in Nederland en neemt daarbij geen blad voor de mond.
 
INVESTERING
Je investering voor deze avond is 30,- inclusief btw en 3 uren van je leven. Daarvoor krijg je een schat aan kennis en ervaringen terug, ontmoet je prachtige mensen en zorgen we er voor dat je niets tekort komt. Aanmelden kan via info@femkedolle.nl en is definitief na ontvangst betaling. Zorg dat je niet te lang wacht, want vol is vol!
Voor of na de lezing kun je een reader aanschaffen met alle dia’s die vertoond worden. Deze exclusieve reader kost € 10,00 (contant bij Karel te voldoen).
Datum
Categorie
Gezondheid