Kennissessie Coachen van je Paard – 20 nov 2020

Over dit project

Bij sporters wordt het resultaat van training onder andere bepaald door fysieke training en goede leefomstandigheden. Maar een goede coach maakt hét verschil! Niet alleen voor de prestatie maar ook voor een blij en goed gevoel in het algemeen.

 

POSITIEVE TRAINERS MINDSET

Ook jouw paard is op zijn best als hij fysiek, mentaal én emotioneel in balans is. Als eigenaar of ruiter ben jij degene die het paard hierbij kan helpen, die zijn opleiding in goede banen kan leiden. Een Positieve Trainers Mindset is de basis van het recept voor dagelijks succes en plezier met je paard. Je wil een (op)leiden en coach zijn voor je paard. Hem motiveren en helpen. En elke dag blij en tevreden zijn SAMEN met je paard, zelfs als je hem nieuwe of moeilijke dingen leert.

 

Wil je voorkomen dat je vastloopt in de training? Geen frustratie en stress meer maar positiviteit en voldoening? En bovenal een happy horse? In deze kennissessie geeft Liesbeth Jorna inspiratie en praktische tools om de beste mental coach te worden voor je paard.

 

LIESBETH JORNA – SPORT & HORSEMANSHIP UNITED

Liesbeth Jorna heeft een achtergrond in de wedstrijdsport als amazone, ORUN instructeur en ZZ-licht jury. Ze heeft zich daarna verder ontwikkeld als specialist in natural horsemanship, de relatie paard-mens en gezonde biomechanica. Bovendien is Liesbeth Licensed Dressage Naturally Instructor in samenwerking met Karen Rohlf.

 

INVESTERING

Je investering voor deze kennissessie is €20,- en ca 2,5 uur van je leven. Daarvoor krijg je een schat aan kennis en vaardigheden terug, ontmoet je prachtige mensen en zorgen we er uiteraard voor dat je niets tekort komt. Aanmelden kan per mail via info@femkedolle.nl of de website. Pas na ontvangst van de betaling is je aanmelding definitief. Annuleren kan kosteloos tot 48 uur van tevoren. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

 

***Femke Dölle is gediplomeerd Horsemanship & Freestyle instructrice, gedragsdeskundige en welzijnsadviseur. Haar missie is om de mensenwereld voor het paard beter te maken. Zij geeft ruiters privéles en organiseert diverse activiteiten om zoveel mogelijk kennis te delen.***

Aanmelden

Ben jij er bij? Vul onderstaand formulier in, betaal via iDeal en verzeker jezelf van een plekje! Je ontvangt een bevestiging en factuur per e-mail.


Datum
Categorie
Leiderschap, Paardenpsychologie, Training