fbpx

Inspiratiemiddag Paddock Paradise – 27 aug 2021

Over dit project

Wil jij weten hoe je begint met het ontwerpen en aanleggen van een Paddock Paradise? Hoe je met weinig ruimte creatief kunt omgaan? Hoe je Passive Physio toepast in natuurlijke huisvesting? Welke planten je kunt toevoegen en nog veel meer?

Tijdens de inspiratiemiddag geef ik een uitgebreide rondleiding door ons mini Paddock Paradise (slechts 1.600m2) en vertel ik je alles over mijn succesformule de 5 B’s:

 

  • Bewegen
  • Bodem
  • Bonding
  • Browsen
  • Bouw
Ik deel mijn ervaringen, geef tips en advies en je mag me alles vragen.

 

Over Big Joy’s Paradyske

Onze paarden Big Foot, Sverre, Bowie en Joy leven als kudde in een zo natuurlijk mogelijke habitat. Nou ja ‘natuurlijk’, ze wonen samen met ons midden in het dorp direct naast de voetbalvelden, een multifunctioneel centrum en basisschool. Toch hebben wij op een kleine 1.600m2 een mini paddock paradise gecreëerd. Een omgeving waar zij 24/7 bewegingsvrijheid hebben, zelf kunnen bepalen of ze binnen of buiten willen staan, uitdaging om te ontdekken, ruimte om te spelen en bijna onbeperkt toegang tot verschillende vormen van ruwvoer. Van rijbak en track tot heuvel en sloot, en een grote diversiteit aan flora en fauna. Eigenlijk alle elementen van een equi habitat komen er in terug.

 

Investering & locatie

Je investering voor deze inspiratiemiddag is €25,- en een paar uur van je leven. Daarvoor krijg je een schat aan kennis en inspiratie terug, ontmoet je prachtige mensen en zorgen we er uiteraard voor dat je niets tekort komt en krijg je na afloop nog een verrassing. De inspiratiemiddag vindt plaats in mijn mini paddock paradise in Rinsumageest.

 

Er is plek voor slechts 8 deelnemers. Aanmelden en betalen kan via onderstaand formulier. Pas na ontvangst van de betaling is je aanmelding definitief. Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor het evenement. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Aanmelden & Betalen

Ben jij er bij? Vul onderstaand formulier in, betaal direct via iDeal en verzeker jezelf van een plekje! Je ontvangt een bevestiging met informatie en factuur per e-mail.

Deze workshop is vol.

Datum
Categorie
Huisvesting
Chat openen
App mij!