It’s not about the horse – 15 maart

  • horsemanship leiderschap

Over dit project

It’s not about the Horse gaat over paarden – maar toch ook weer niet. Het gaat vooral over communicatie. En over verbinding, relatie, connectie of welk ander mooi woord je er ook maar aan geeft. Datgene waar we allemaal, bewust of onbewust, naar op zoek zijn. Niks heeft zo veel kracht als communicatie. Alles wat je om je heen ziet is communicatie. Met een ander of met jezelf.

Geïnspireerd op een quote van Albus Dumbledore:
“Communication is, in my not-so-humble opinion, our most inexhaustible source of magic. Capable of both inflicting injury and remedying it.”

En laat het nu toevallig zo zijn dat paarden ons de wereld kunnen leren over communicatie. In gesprek dus met het paard over onszelf.

 

WAT KOMT ER AAN BOD?

Eefje Veenstra neemt je deze avond mee in een inspirerende dialoog met onderwerpen als:
Wie is er aan het woord?
Is dat wat je zegt ook dat wat je bedoelt?
Wat je tegen de ander zegt, zeg je tegen jezelf.
Creatief leiderschap.
En nog veel meer nuttigheden die de communicatie met je paard, met je omgeving en vooral met jezelf naar een volgend niveau tilt (als je wilt en durft…).

Interessant en leerzaam als je verder wilt kijken dan je neus lang is en je jezelf en je manier van communicatie verder wilt ontwikkelen.

 

INVESTERING

Je investering voor deze avond is € 20,- en ca. 2,5 uur van je leven. Daarvoor krijg je een schat aan kennis terug, ontmoet je prachtige mensen en zorgen we er uiteraard voor dat je niets tekort komt. Aanmelden kan per mail via info@femkedolle.nl. Pas na ontvangst van de betaling is je aanmelding definitief.

 

EEFJE VEENSTRA

Met een rugzak vol (Parelli) Natural Horsemanship, ervaring op het gebied van psychologie & communicatie en ander nuttig gereedschap, schudt Eefje de boel graag een beetje op. Met een knipoog en een beetje gekheid nodigt ze je uit om de dingen eens vanuit een ander perspectief te bekijken.

Datum
Categorie
Leiderschap
Tags
horsemanship, Leiderschap