fbpx

Lezing Hynste Akademy – 25 nov 2022

Over dit project

LEZING HYNSTE-AKADEMY BOSGRA – Verrijk de leefomgeving van je paard op een zo natuurlijk mogelijk manier. Zo voorkom je verveling, stimuleer je beweging en leeft je paard gezonder! 

 

We begrijpen dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om een paddock paradise aan te leggen, maar verrijking kun je altijd toepassen. Voor elk paard, in elke vorm van huisvesting, zelfs in een stal. En met Passive Physio® traint je paard zichzelf als jij er niet bent! Hoe goed je het ook voor elkaar hebt met je paard, er valt altijd iets te verbeteren in het welzijn van je paard. Zet jij dát stapje extra voor je paard?

 

Femke Dölle vertelt je tijdens deze lezing meer over het opzetten van een paddock paradise, geeft ze tips voor stal en paddock verrijking en legt ze uit wat Passive Physio® is en hoe je dit kunt inzetten bij je paard. En natuurlijk inspireert ze ons met voorbeelden van haar eigen mini paddock paradise op slechts 1.600m2!

 

Wie is Femke?

Femke is holistisch instructrice en welzijnsadviseur. Ze begeleid paardeneigenaren met training, voermanagement en huisvesting van hun paard. Sinds 2021 is ze Offical Ambassador Passive Physio® en geeft ze advies hoe je dit het beste kunt toepassen in de praktijk. Haar missie is om de mensenwereld veilig en comfortabel te maken voor het paard op een manier die de natuur van het paard respecteert. Met haar mini paddock paradise op slechts 1.600m2 inspireert en stimuleert Femke paardeneigenaren om nét dat stapje extra te zetten voor het welzijn van hun paard.

 

Informatie

Deze lezing vindt plaats op vrijdag 25 november 2022 van 18.45 uur tot uiterlijk 20.30u. Voor deelname betaal je €7,50 per persoon. De locatie is de manege achter Ruiterhuis Bosgra, Rijksstraatweg 139 in Hardegarijp. Opgeven kan in de winkel of via e-mail ruiterhuis@bosgra.nl of telefonisch via 0511 472025. Bij binnenkomst kun je in de winkel betalen.

Een keer per maand op vrijdag organiseert Ruiterhuis Bosgra Hurdagaryp een paardgerelateerde clinic, workshop of lezing onder de naam Hynste-akademy. Na afloop kun je tijdens de koopavond naar hartenlust nog even shoppen.

Categorie
Huisvesting