Lezing paardenhoeven – 12 april

  • lezing paardenhoeven

Over dit project

Wat is een gezonde hoef? Hoe werkt het hoefmechanisme? En hoe herken je hoefproblemen? Tijdens deze interactieve lezing ontdek je de basis over de weefsels en functionaliteit van de paardenhoef en wordt er inzicht gegeven over beweging, flexibiliteit en aanpassingsvermogen van de hoeven.
 
Na deze leerzame lezing heb enig inzicht in wat wel of niet kan met een hoef en wanneer deze vanuit biomechanisch oogpunt zijn functie verliest. Hierdoor herken je sneller de meest voorkomende (bekap)problemen. Basiskennis die iedere professional, therapeut, instructeur en paardeneigenaar zou moeten hebben.
 

MARCO KRUL

Na het voltooien van zijn opleiding als hoefverzorgingsspecialist, is Marco uiterst gemotiveerd aan de slag gegaan. De resultaten bij de paarden waren echter nogal wisselend. Wat hij had geleerd strookte blijkbaar niet geheel met de werkelijkheid. Na een gedegen onderzoek kwam hij tot nieuwe bevindingen. Het onderzoek wees uit dat het op de juiste manier kunnen en willen belasten van voet en been cruciaal is. Vanuit dit uitgangspunt is Anatomisch Verantwoord Bekappen ontstaan.

 

INVESTERING & DATUM

De lezing vindt plaats op vrijdag 12 april 2019 van 19.00-22.00 uur in MFC de Beijer te Rinsumageest. Je investering voor deze avond is € 25,- en ca. 3 uren van je leven. Daarvoor krijg je een schat aan kennis terug, ontmoet je prachtige mensen en zorgen we er uiteraard voor dat je niets tekort komt 🙂
Aanmelding is definitief na ontvangst van de betaling.

 

~~~~~~ACTIE~~~~~~

Meld je aan met 2 personen en ontvang 20% korting, je betaald slechts € 40,-

 

Aanmelden

Datum
Categorie
Gezondheid, Verzorging