fbpx

Lymfesysteem & Lymfepoetsen – 20 juni 2021

Over dit project

lymfepoetsen

Het ingenieuze lymfesysteem van het paard. Het lymfesysteem speelt een belangrijke rol in de algehele gezondheid van je paard. Heeft jouw paard bijvoorbeeld last van mok, stalbenen, peesproblemen, einschuss, gallen, verwondingen of huidproblemen aan de benen? Dan is er een grote kans dat er een probleem zit in de lymfebanen. Afvalstoffen kunnen onmogelijk meer optimaal afgevoerd worden. Het lymfesysteem zorgt ervoor dat de hele weerstand stijgt, genezing en vernieuwing verbetert en het belangrijkste van alles is dat schadelijke afvalstoffen in het lichaam veilig worden afgevoerd.

 

Wat gaan we doen?

Je leert deze dag hoe dit lymfesysteem werkt, waar je op moet letten en welke randvoorwaarden belangrijk zijn. De theorie wordt helder en begrijpelijk uitgelegd. En natuurlijk ontvang je praktische tools hoe jij er voor kunt zorgen dat dit intelligente systeem zo optimaal mogelijk zijn werk kan (blijven) doen. Na het theorie gedeelte ga je de praktijk van het lymfepoetsen oefenen op Bowie (Haflinger), Joy (Paint), Big Foot (Shetlander) en Sverre (Minipaardje), zodat je thuis direct aan de slag kan bij je eigen paard. Een leuke, leerzame & inspirerende dag voor iedere paardenliefhebber!

 

Voor wie?

Deze dag is er voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid van het paard. En zeker ook interessant voor paardenliefhebbers die geïnteresseerd zijn in de werking van het lymfesysteem maar nog twijfelen of ze MLD (manuele lymfedrainage) therapeut willen worden. Ben jij gewoon nieuwsgierig om je paard zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen? Wees welkom. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

 

Claire Schroijen

Claire Schroijen is de oprichtster van Paard in Lymfeland en voorheen werkzaam bij Equicrown. Ze ondersteunt paarden met behulp van MLD Therapie, compressietherapie, huidverzorging en bewegingstherapie. Haar passie ligt in het bewustmaken van paardenliefhebbers omtrent het lymfesysteem van het paard. Daarnaast inspireert Claire vanuit haar bedrijf Divine Stars graag mensen met de spelregels van het leven, om je liefdevol te kietelen en van het leven één groot feest te maken.

 

Locatie

De cursus vindt plaats op zondag 20 juni 2021 te Rinsumageest. De cursus start om 10.00 uur en eindigt rond 16.30 uur. Alle praktische informatie ontvang je in de bevestigingsmail na aanmelden en betaling.

 

Investering

Je investering voor deze dag is €125,- inclusief btw, hand-out, koffie/thee en lunch. Daarvoor krijg je een schat aan kennis en ervaringen terug, ontmoet je prachtige mensen en zorgen we er voor dat je niets tekort komt. Aanmelden kan alleen via de website en is definitief na ontvangst betaling. Zorg dat je niet te lang wacht, want er is slechts plek voor 10 deelnemers.

 

***aanmelden en betalen is nog niet mogelijk. Stay tuned!***

Datum
Categorie
Gezondheid
Chat openen
App mij!