Natuurlijke scheefheden – 10 maart

Over dit project

Ieder paard is scheef. Deze natuurlijke asymmetrie vormt geen probleem voor een paard, in het wild is het een belangrijk gegeven dat bijdraagt aan het overleven. Er ontstaan echter problemen wanneer het gewicht van de ruiter wordt toegevoegd aan een paard.

Hoe ga je om met de verschillende scheefheden van een paard? Wat kun je doen in je training? Hoe zorg je dat je paard zoveel mogelijk in een goede links-rechtsbalans loopt tijdens alle verschillende trainingsvormen, waardoor je blessures door overbelasting kunt voorkomen? Is het gewicht gelijk verdeeld tijdens het werken aan de hand, het rijden onder het zadel, maar ook aan de longe? Mireille den Hoed vertelt je tijdens deze kennissessie alles over het links- of rechtsgebogen paard en je krijgt tips om thuis mee aan de slag te gaan.

 

MIREILLE DEN HOED – TAKT ACADEMY
Mireille is Revalidatietrainer en Instructeur Klassieke Dressuur (Instructeur Paardensport Niveau IV) en oprichter van en docent aan de opleiding Technisch Trainen van de Takt Academy. Sinds 2010 traint ze bij de klassieke trainer Rien van der Schaft en daarvoor leerde ze 8 jaar lang bij de Belgische “rechtricht specialist” Antoine de Bodt. Mireille heeft verschillende paarden t/m Z2 uitgebracht. De op 5-jarige leeftijd afgekeurde De Rechter heeft ze succesvol in het ZZ-Licht uitgebracht.

 

INVESTERING & OPGAVE
Je investering voor deze avond is € 30,- en ongeveer 3 uren van je leven. Daarvoor krijg je een schat aan kennis terug, ontmoet je prachtige mensen en zorgen we er uiteraard voor dat je niets tekort komt 😉 Aanmelden kan per mail via info@femkedolle.nl. Pas na ontvangst van de betaling is je aanmelding definitief.

 

‼️VROEGBOEKKORTING‼️
Meld je aan vóór 20 februari 2020 aan met 2 personen en ontvang €10 korting of meld jezelf aan voor nog een kennissessie en ontvang €10 combikorting. Leerlingen van Femke Dölle ontvangen standaard korting op alle activiteiten.

 Wil je gebruik maken van de combikorting?*
Ja, ik meld me aan voor nog een activiteitJa, ik kom samen met nog iemandNee

Indien je met combikorting nog een activiteit wilt bezoeken, geef dit hieronder aan:

Indien je samen met iemand komt, vul dan zijn of haar gegevens in:Datum
Categorie
Gezondheid, Training