fbpx

Open dag Big Joy’s Paradyske – 22 aug 2021

Over dit project

Onze paardjes Big Foot, Sverre, Bowie en Joy leven als kudde in een zo natuurlijk mogelijke habitat. Nou ja ‘natuurlijk’, ze wonen samen met ons midden in het dorp direct naast de voetbalvelden en multifunctioneel centrum. Toch hebben wij op een kleine 1.600m2 een mini paddock paradise gecreëerd. Een omgeving waar zij 24/7 bewegingsvrijheid hebben, zelf kunnen bepalen of ze binnen of buiten willen staan, uitdaging om te ontdekken en spelen en bijna onbeperkt toegang tot verschillende vormen van ruwvoer.

 
Van rijbak en track tot heuvel en sloot. Eigenlijk alle elementen van een equi habitat komen er in terug. In een jaar tijd hebben we al enorm veel gedaan, maar we zijn nog lang niet klaar. Ieder jaar willen we ons mini paddock paradise verbeteren. Maar we willen je nu al de gelegenheid geven om te komen kijken bij Big Joy’s Paradyske om inspiratie op te doen en ons het hemd van het lijf te vragen 😉 Want of je nou veel of weinig ruimte hebt, paarden horen vrij te kunnen bewegen en zeker niet op stal!
Ps. Dit is onze privé plek, we bieden geen pension.

Informatie

Zondag 22 augustus 2021
13.00 – 16.00 uur

De toegang is gratis en hoeft je niet aan te melden. Parkeren kan naast ons op het grote parkeerterrein van MFC de Beijer (Tjaerdawei 42b Rinsumageest). Wanneer je vervolgens de parkeerplaats af loopt, ga je naar rechts. Je bent welkom bij het tweede huis aan je rechterhand (Tjaerdawei 50). De vlag hangt uit! Gelieve onze paarden niet aaien.

Ps2. Wil je advies over het ontwerpen en aanleggen van een natuurlijke huisvesting en vind je persoonlijke aandacht fijner? Misschien is de inspiratiemiddag dan iets voor jou! Geef je hiervoor op of informeer naar de mogelijkheden voor een persoonlijk adviesconsult.

Datum
Categorie
Huisvesting
Chat openen
App mij!