Paard & Plant – 24 januari

Over dit project

Paarden zijn van nature dieren die niet alleen gras eten maar van oorsprong een aanzienlijk deel van de dag vullen met het zoeken naar eetbare takken, twijgen en kruiden. Daarom is het zinvol om in deze natuurlijke behoefte te voorzien. Sietske Metz van Paard&Plant vertelt op een inzichtelijke manier welke planten en bomen eetbaar zijn voor je paard en hoe je simpel een eetbare, gezonde en uitdagende groene omgeving voor je paard kan creëren met eetbare planten. Ongeacht of je een balkon, kleine weide of een groot erf tot je beschikking hebt.

Tijdens de kennissessie vertelt Sietske je alles over eetbare hagen, boswallen, kruidenhoekjes en het voeren van verschillende takken. Ook gaan we zelf aan de slag met takken!

 

SIETSKE METZ
Sietske Metz is plantenkweker van beroep. Ze is het gezicht achter Paard&Plant. De missie van Paard&Plant is het verspreiden van kennis over en het aanbieden van eetbare planten voor paarden. Al meer dan 15 jaar heeft ze een kwekerij met een groot assortiment eetbare planten, bomen en struiken voor mens én dier!

 

INVESTERING & LOCATIE
Je investering voor deze avond is € 25,- en ca 3 uren van je leven. Daarvoor krijg je een schat aan kennis terug, ontmoet je prachtige mensen en zorgen we er uiteraard voor dat je niets tekort komt 😉  Aanmelden kan per mail via info@femkedolle.nl. Pas na ontvangst van de betaling is je aanmelding definitief.

Vrijdag 24 januari 19.00-22.00 uur
MFC de Beijer, Tjaerdawei 42b, Rinsumageest

 

‼️VOORDEEL‼️
Meld je aan met 2 personen en ontvang €10 korting of meld jezelf aan voor nog een kennissessie en ontvang €10 combikorting. Leerlingen van Femke Dölle ontvangen standaard €5 korting op alle activiteiten.Wil je gebruik maken van de combikorting?*
Ja, ik meld me aan voor nog een activiteitJa, ik kom samen met nog iemandNee

Indien je met combikorting nog een activiteit wilt bezoeken, geef dit hieronder aan:

Indien je samen met iemand komt, vul dan zijn of haar gegevens in:Datum
Categorie
Voeding