Praktijkdag Natuurlijke Voeding – 12 maart 2021

Over dit project

paard eet grasIn aanvulling op de themadag Natuurlijke Voeding geven we deze praktijkdag Natuurlijke voeding. Deze dag is gericht op de dingen die je naar aanleiding van de themadag in de praktijk bent tegen gekomen.

 

De themadag is een overvolle dag waarin we heel veel theorie en achtergrond informatie behandelen. We horen vaak dat deze informatie even moet “landen” en dat daarna allerlei vragen over de praktijk opkomen. Heel logisch want als je er mee aan de slag gaat dan komen ook de vragen. Speciaal voor deze vragen uit de praktijk is deze dag dus.

  • Heb je nog praktische vragen over vitamines?
  • Wil je tips over kruiden?
  • Twijfel je over het supplement wat je geeft aan je paard?
  • Hoe zit het ook al weer met probiotica?
  • Wat staat er nu eigenlijk op dit etiket?
  • Wat zit er precies in dit potje?
  • Is deze zalf ondersteunend aan het natuurlijke helingsproces?
  • Wil je kennis maken met producten die net nieuw op de markt zijn?
  • Of wil je graag weer even geïnspireerd worden?

Dan ben je van harte welkom op deze dag. We proberen ook een aantal proefverpakkingen van (nieuwe) producten mee te nemen en je op de hoogte te houden van interessante ontwikkelingen binnen dit vakgebied. Neem ook gerust spullen mee, waar je vragen over hebt, naar deze dag!

 

Voor wie?

Deze themadag is voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid bij paarden: van eigenaren, verzorgers tot dierenartsen, van hobbyist tot professional. De onderwerpen worden helder en duidelijk uitgelegd zodat je het ook zonder medische basiskennis kunt volgen. Heb je deze kennis al wel dan is dit een extra verdieping omdat we diep op de materie ingaan en de verschillende onderlinge verbanden leggen. Voor deelname aan deze praktijkdag is het vereist om de theoriedag Natuurlijke voeding te hebben gevolgd.

Cursusprogramma

De themadag duurt van 09.30 tot 17.00 uur.  Vanaf 09.00 uur ben je welkom en staat de koffie en thee klaar.

 

Investering

De investering voor deze themadag is € 125,00 (incl. BTW) per persoon.  Dit is inclusief hand-out, koffie en thee.  Vergeet niet zelf een lunch mee te nemen! De themadag Natuurlijke voeding vormt de basis voor onze praktijkdag Natuurlijke voeding. Beide dagen zijn een prachtige start om zelf met de voeding van je paard aan de slag te gaan. Boek je beide dagen tegelijkertijd? Dan ontvang je € 25,00  korting! (Of ontvang je de reader gratis). Opgeven en betalen gaat rechtstreeks via de Blauwe Hengst.
Datum
Categorie
Voeding
Chat openen
App mij!