fbpx

Small Group Ruitertraining

Ruiterfitness

Naast dat we ons paard fysiek, mentaal en emotioneel willen trainen, is het minstens zo belangrijk dat wij ook aan onszelf werken op deze drie niveaus om samen met ons paard in harmonie te kunnen bewegen. Iedere blokkade in jouw lichaam heeft effect op je paard, dus is het belangrijk dat jij fit genoeg bent om je paard te kunnen ondersteunen. Wel zo fair toch?!

 

Small Group Ruitertraining

Onder begeleiding van een gepassioneerde en enthousiaste personal trainer ga je aan de slag met kracht, souplesse, balans en ontspanning. Je ontdekt welke spiergroepen jij het beste kunt trainen en hoe je dat doet. Je leert je spieren te controleren, onafhankelijk van elkaar te gebruiken en om te ontspannen en aanspannen op de gewenste momenten. Alles wat je nodig hebt om te werken aan een gezond lichaam en geest voor een onafhankelijke zit en aansturing van je paard.
 

Personal trainer

Erwin Loomeyer is al ruim 25 jaar werkzaam in de sport als bedrijfsleider en personal trainer en sinds een paar jaar zit hij ook te paard. Hij kent het menselijke lichaam als geen ander en voelt feilloos aan waar jouw beperkingen maar vooral mogelijkheden zitten. Door verschillende invalshoeken en oefeningen laat hij je je eigen lichaam en geest op een heel andere manier ervaren.
 

Investering

De small group ruitertraining is een traject van 12 weken. Je kunt op elk gewenst moment instappen. In een klein groepje van 4 deelnemers ga je trainen op woensdagavond van 19.30-20.30 uur en zaterdagmiddag van 16.30-17.30 uur. Ook Femke is aanwezig om de vertaalslag naar het rijden te ondersteunen. Je investering voor dit traject is slechts €350,- per persoon. Een zeer scherp tarief omdat we het voor iedereen toegankelijk willen houden. Je kunt ook per maand betalen, dan betaal je €130,- per maand. Aanmelding kan via onderstaand formulier. Het is mogelijk om een proeftraining mee te doen. Zorg dat je niet te lang wacht, want vol is vol!
 
NB. Ook voor niet-ruiters is deze training interessant

Aanmelden

Stel je vraag of plan een proefles

    Chat openen
    App mij!