fbpx

Webinar Mineralenbuffet – 23 nov 2021

Over dit project

webinar mineralenbuffet voor paarden

Het afgelopen jaar heeft het mineralenbuffet enorm aan populariteit gewonnen en dat is tof! Tijd dus om er meer aandacht aan te besteden en jou verder op weg te helpen. In de vrije natuur weten paarden prima wat ze moeten eten om gezond te blijven. Vitamines maakt een gezond paardenlijf doorgaans zelf aan. Maar om aan de nodige mineralen en sporenelementen te komen, snoepen paarden in het wild de hele dag door van allerlei grassen, planten, kruiden, struiken en bomen. Omdat wij onze paarden vaak eenzijdig voeren, is het niet ondenkbaar dat ze tekorten oplopen. Daarom kun je een mineralenbuffet aanbieden. Hiermee geef je je paard een vrije keuze om mineralen en sporenelementen tot zich te nemen.

In dit webinar vertelt Femke Dölle je alles over haar mineralenbuffet. In 2017 startte ze met het aanbieden van mineralen op basis van vrije keuze bij haar eigen paarden. Toen nog met drie emmers, inmiddels met zes emmers op een rij. Misschien bied jij het je paarden al aan en wil je je ervaringen delen en heb je vragen of misschien heb je nog geen mineralenbuffet maar wil je dit wel gaan aanbieden en ben je op zoek naar praktische tips.
Onderwerpen die onder andere aan bod komen:

 

✔️ Welke ingrediënten kun je aanbieden?
✔️ Voor welke paarden is het mineralenbuffet geschikt?
✔️ Hoe kan ik het mineralenbuffet aanbieden?
✔️ Zijn de ingrediënten veilig voor drachtige merries en/of veulens?
✔️ Hoe bied ik het aan in een kudde of op een Pensionstal?
✔️ Welke zoutstenen kan ik aanbieden?
✔️ En nog veel meer

 

Femke is holistisch instructrice en welzijnsadviseur. Ze begeleid paardeneigenaren met training, voermanagement en huisvesting van hun paard. Sinds 2021 is ze Offical Ambassador Passive Physio® en geeft ze advies hoe je dit het beste kunt toepassen in de praktijk. Haar missie is om de mensenwereld veilig en comfortabel te maken voor het paard op een manier die de natuur van het paard respecteert. Met haar mini paddock paradise op slechts 1.600m2 inspireert en stimuleert Femke paardeneigenaren om nét dat stapje extra te zetten voor het welzijn van hun paard.

 

Investering

Dit webinar vindt plaats op dinsdag 23 november 2021 vanaf 19.30u en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Er is voldoende ruimte om al je vragen te stellen. Na afloop wordt er een replay gestuurd welke 7 dagen beschikbaar is. Je investering voor dit webinar is €29,95. Dit is inclusief een mini mineralenbuffetje ter waarde van €24,95 én verzendkosten! Na het webinar krijg je het pakketje toegestuurd en kun je direct aan de slag. Heb je al een buffet? Dan heb je alvast een leuk cadeautje om weg te geven met de feestdagen!

 

Aanmelden kan alleen via de website. Na opgave en betaling ontvang je een bevestigingsmail met link naar het webinar.

Aanmelden & Betalen

Ben jij er bij? Vul onderstaand formulier in, betaal direct via iDeal en verzeker jezelf van een plekje! Je ontvangt een bevestiging met informatie en factuur per e-mail.

 

 

Categorie
Voeding
Chat openen
App mij!