fbpx

Webinar Natuurlijke Huisvesting – 14 nov 2021

Over dit project

Verrijk de leefomgeving van je paard op een zo natuurlijk mogelijk manier. Zo voorkom je verveling, stimuleer je beweging en heb je samen plezier! Femke vertelt je tijdens dit webinar alles over haar succesformule de 5 B’s voor het opzetten van een paddock paradise, geeft je inspiratie voor paddock verrijking en deelt praktische tips over Passive Physio®. En natuurlijk inspireert ze je met voorbeelden van haar eigen mini paddock paradise op slechts 1.600m2!

 

Femke is holistisch instructrice en welzijnsadviseur. Ze begeleid paardeneigenaren met training, voermanagement en huisvesting van hun paard. Sinds 2021 is ze Offical Ambassador Passive Physio® en geeft ze advies hoe je dit het beste kunt toepassen in de praktijk. Haar missie is om de mensenwereld veilig en comfortabel te maken voor het paard op een manier die de natuur van het paard respecteert. Met haar mini paddock paradise op slechts 1.600m2 inspireert en stimuleert Femke paardeneigenaren om nét dat stapje extra te zetten voor het welzijn van hun paard.

 

Dit gratis webinar vindt plaats op dinsdagavond 9 november om 19.30u (VOL) en zondagochtend 14 november 2021 om 10.00u en duurt ongeveer 1,5 uur. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen. Aanmelden kan alleen via deze website. Je ontvangt een bevestigingsmail met link naar het webinar. Na afloop van het webinar krijg je de replay link toegestuurd welke 7 dagen beschikbaar is.

Aanmelden & Betalen

Ben jij er bij? Vul onderstaand formulier in, betaal direct via iDeal en verzeker jezelf van een plekje! Je ontvangt een bevestiging met link.

Categorie
Huisvesting
Chat openen
App mij!