fbpx

Workshop Browsing Paddock® ontwerpen – 1 okt 2022

Over dit project

workshop paddock paradise ontwerpen

Ga jij (binnenkort) aan de slag met het aanleggen van een paarden paddock paradijs of wil je je huidige paarden paradijs upgraden naar een heuse Browsing Paddock®? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

 

Tijdens een uitgebreide rondleiding vertel ik je alles over de aanleg en ontwikkelingen van mijn mini Browsing Paddock® op slechts 1.600m2 en deel ik mijn succesformule de 5 B’s: Beweging – Bonding – Bodem – Bouw – Browsen. Deze pijlers vormen voor mij een leidraad voor een optimale natuurlijke huisvesting. In het tweede deel van de workshop ga je zelf aan de slag met het ontwerp voor jouw Browsing Paddock® en krijg je van mij tips en ideeën. Met een hoofd vol nieuwe inspiratie en een mooie schets van jouw paarden paradijs, kun je thuis direct aan de slag!

 

Ik ben holistisch instructrice en welzijnsadviseur. Ik begeleid paardeneigenaren met training, voermanagement en huisvesting van hun paard. Met creatief omdenken maak ik verrassende ontwerpen voor natuurlijke huisvesting. Sinds 2021 is ben ik Offical Ambassador Passive Physio® en geef ik advies hoe je dit het beste kunt toepassen in de praktijk. Mijn missie is om de mensenwereld veilig en comfortabel te maken voor het paard op een manier die de natuur van het paard respecteert.

 

Locatie & Tijd

De workshop vindt plaats in Rinsumageest op zaterdag 1 oktober 2022 van 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. Na opgave en betaling ontvang je een bevestigingsmail met link naar factuur en praktische informatie over het event.

 

Investering

Je investering voor deze workshop is €97 per persoon. Daarvoor krijg je een schat aan inspiratie terug, ontmoet je prachtige mensen en zorgen we er uiteraard voor dat je niets te kort komt. Aanmelden kan alleen via onderstaand formulier. Pas na ontvangst van de betaling is je aanmelding definitief. Maximaal 4 deelnemers.

Categorie
Gezondheid, Huisvesting, Voeding