VOL Workshop Houding & Fit – 13 dec 2020

Over dit project

Workshop Houding & Fit

 

Een unieke workshop in zijn soort! Onder begeleiding van dressuuramazone en Centered Riding instructrice Marloes Oldenhuizing krijg je een privéles op de bewegingssimulator Joker en samen met personal trainer Erwin Loomeyer ga je op zoek naar de juiste oefeningen die passen bij jouw lichaam.

 

Marado’s Joker

Wat maakt een ritje op deze bewegingssimulator nou zo bijzonder? Op Marado’s Joker stuur jij als ruiter de bewegingen aan. Hierdoor leer jij om met de gangen van jouw paard mee te bewegen. Hij werkt niet elektrisch, maar mechanisch. Dit betekent dat je Joker zelf in beweging brengt. Hierdoor ga je bewegingen voelen die realistisch zijn aan de bewegingen van een echt paard. Maak jij de juiste bewegingen, gebruik je de juiste spieren, is je ademhaling oke en is je houding correct, dan zal dit paard gehoorzaam elke gang exact simuleren. Maar zit je te veel achter- of voorover, maak je je rug hol, druk je je hakken naar beneden, heb je je handen ongelijk enz. dan krijg je dit paard niet ritmisch aan de praat. Hij houdt je dus echt een spiegel voor, waar jouw ongemakken en beperkingen zitten. Super leerzaam!

 

Marado’s Joker heeft zijn eigen hoofdstel, verder heeft hij een geschikte rug voor dressuur, spring en veelzijdigheid zadels. Zo kun je dus op jouw eigen vertrouwde zadel oefenen. Neem dus je eigen zadel mee!

 

Personal Training

Naast dat we ons paard fysiek, mentaal en emotioneel willen trainen, is het minstens zo belangrijk dat wij ook op deze drie niveaus aan onszelf werken om zo samen met ons paard in harmonie te kunnen bewegen. Erwin Loomeyer is al ruim 25 jaar werkzaam in de sport als personal trainer en rijdt zelf sinds drie jaar paard. Hij kent het menselijke lichaam als geen ander en voelt feilloos aan waar jouw beperkingen maar vooral mogelijkheden zitten. Door verschillende invalshoeken en oefeningen laat hij je je eigen lichaam en geest op een heel andere manier ervaren. Bewustwording maar soms ook zeker een confrontatie!

 

Programma

We starten samen met een Ruiterfit training onder begeleiding van Erwin. Vervolgens heb je tijd om je om te kleden in de pauze. Daarna krijg je om de beurt les van Marloes op Joker en kijk je met elkaar mee om te leren. Marloes neemt je mee in het proces.

 

13.45-14.00 ontvangst
14.00-14.45 ruiterfitness
14.45-15.00 pauze en omkleden
15.00-15.30 Les joker deelnemer 1
15.30-16.00 Les joker deelnemer 2
16.00-16.30 Les joker deelnemer 3
16.30-17.00 Les joker deelnemer 4
17.00-17.15 afsluiting

 

Investering

Je investering voor deze workshop is €87,50 inclusief btw en 3,5 uur van je leven. Daarvoor krijg je een schat aan kennis en ervaringen terug, ontmoet je prachtige mensen en zorgen we er voor dat je niets tekort komt. Er is ruimte voor slechts 4 deelnemers. Aanmelden en betalen kan via onderstaand formulier. Zorg dat je niet te lang wacht, want vol is vol!

Aanmelden & Betalen

Ben jij er bij? Vul onderstaand formulier in, betaal via iDeal en verzeker jezelf van een plekje! Je ontvangt een bevestiging met informatie en factuur per e-mail.

 

Je kunt je niet meer aanmelden. De workshop is vol.

Datum
Categorie
Houding & zit, Ruiterfit