Diensten

Don't walk behind me, I may not lead. Don't walk in front of me, I may not follow. Walk beside me and be my friend.

de weg naar een ultieme PAARDnerschap

Wil je een betere relatie met je paard? Toont je paard vreemd gedrag, is hij angstig of juist dominant? Heb je hulp nodig bij het beleren of wil je werken aan een betere houding van paard én jezelf? Of wil je gewoon op een andere en respectvolle manier met je paard omgaan? Ik begeleid je graag met het leren begrijpen en trainen van je paard.

 • PRIVÉLES

  Individuele lessen waarin we werken aan jouw persoonlijke doelen en die van je paard, op de grond en in het zadel. Ook naast de lessen coach ik jou en ontvang je af en toe oefeningen en inspiratie.

 • Beleren & trainen

  Heb je een groen paard dat je zélf wilt beleren? Dat kan onder mijn professionele begeleiding. Samen bedenken we een plan en ben je betrokken bij het hele proces.

 • CURSUSSEN

  Tijdens een cursus ben je samen met gelijkgestemden een hele dag bezig met je paard. Iedere cursus heeft een eigen thema, bijvoorbeeld houding & zit, dubbele lange lijnen, grondwerk etc.

 • CLINICS

  Eenmalig een clinic op maat volgen samen of alleen, meerdere keren per jaar trainen of een clinic organiseren voor jouw stal of rijvereniging? Op basis van jouw wensen stellen we het samen.

 • YOGA TE PAARD

  Door yoga kom je fysiek en mentaal in balans. Yoga oefeningen te paard en op de grond helpen je bij een betere ademhaling, balans en focus.

 • TRAILERLADEN

  Heeft je paard moeite met trailerladen? Met begeleiding en goede voorbereiding kun je leren hoe jij je paard ontspannen, zelfverzekerd en veilig kunt laden.