Diensten

Don't walk behind me, I may not lead. Don't walk in front of me, I may not follow. Walk beside me and be my friend.

de weg naar een ultieme PAARDnerschap

Wil je een betere relatie met je paard? Toont je paard vreemd gedrag, is hij angstig of juist dominant? Heb je hulp nodig bij het beleren of wil je werken aan een betere houding van paard én jezelf? Of wil je gewoon op een andere en respectvolle manier met je paard omgaan? Ik begeleid je graag met het leren begrijpen en trainen van je paard.

 • PRIVÉLES

  Individuele lessen waarin we werken aan jouw persoonlijke doelen en die van je paard, op de grond en in het zadel. Ook naast de lessen coach ik jou en ontvang je af en toe oefeningen en inspiratie.

 • Beleren & trainen

  Heb je een groen paard dat je zélf wilt beleren onder professionele begeleiding? Of heb je een probleempaard waar je niet uit komt? Samen bedenken we een plan en ben je betrokken bij het hele proces.

 • WORKSHOPS & CLINICS

  Organiseer een leuke activiteit bij jou op stal of rijvereniging met een thema naar wens. In een groep werk je bijvoorbeeld aan dubbele lange lijnen, grondwerk of houding.

 • RUITERFIT

  Iedere blokkade in jouw lichaam heeft effect op je paard, dus is het belangrijk dat jij fit genoeg bent om je paard te kunnen ondersteunen.

 • YOGA TE PAARD

  Door yoga kom je fysiek en mentaal in balans. Yoga oefeningen te paard en op de grond helpen je bij een betere ademhaling, balans en focus.

 • HOUDING & ZIT

  Samen bewegen in harmonie? Door te werken aan je houding en zit kun je beter ontspannen en je paard ontlasten.