LESSEN

It's all about never ending self-improvement

PAARDnerschap

Horsemanship & Freestyle staan voor meer dan alleen maar trainingsmethodes. Het staat voor de manier waarop wij met onze paarden willen omgaan. We bouwen aan een PAARDnerschap op basis van respect en vertrouwen. Jij begrijpt het gedrag van je paard en hij begrijpt jouw hulpen. Alles voor het welzijn van het paard en het plezier voor de mens!

Freesetyle systeem dubbele lange lijnen

Individueel trainingstraject

Af en toe een uurtje les is prima voor het onderhouden van je trainings- en communicatievaardigheden maar echte ontwikkeling en progressie vind plaats wanneer je intensief bezig bent met praktijk én theorie. Daarom begeleid ik jou en je paard graag in een individueel trainingstraject.

 

Een keer per maand kom ik bij jou op locatie en heb je twee uren les, grotendeels praktijk en stukjes theorie. Het voordeel is dat we in een dubbele lesuur meer doen, dieper op de materie ingaan en je hebt meer tijd om zelfstandig te oefenen. Daarnaast plannen we maandelijks een online coachsessie waarin we jouw voortgang bespreken en theorie behandelen. Jouw investering is 115 euro voor 3 uren exclusief reiskosten*. Daarnaast verwacht ik dat je consequent een aantal keer per week zelfstandig oefent.

 

Ben jij bereid om in jezelf én in je paard te investeren? Dat moedig ik graag aan. Daarom ontvang je een flinke korting wanneer je besluit om minimaal 6 maanden het individueel trainingstraject te volgen. Je betaald slechts 650 euro in plaats van 690 euro én je krijgt een gratis extra online coach sessie ter waarde van 35 euro!

 

EXTRA:

  • Whatsapp vraagbaak
  • Besloten Facebookgroep waar ik regelmatig kennis in deel
  • Korting op evenementen die ik organiseer
  • Korting bij diverse partners
  • Jaarlijks een gratis demodag met mijn paarden voor studenten
Freesetyle systeem dubbele lange lijnen

Hoe ziet een les eruit?

Je ontwikkelt je communicatie skills zowel op de grond als in het zadel. Je leert de Horsenality (het karakter) van je paard herkennen en hoe je hier op in kunt spelen in de omgang met je paard. Maar bovenal leer je waarom en hoe je communiceert met je paard. We werken aan jouw doelen en die van je paard en besteden aandacht aan verschillende thema’s zoals biomechanica, houding en zit, grondwerk, loswerken, dubbele lange lijnen, liberty, basis rijsysteem (rijden met barebackpad en touwhalster), dressuurmatig ofwel rijtechnisch rijden, mentale en emotionele fitheid, paardenkarakters en nog veel meer.

dressuurmatig rijden

Privéles

Heb je minder intensieve begeleiding nodig maar vind je het prettig dat er af en toe iemand met je mee kijkt bij je trainingen? Ik kom graag bij je langs voor een privéles. Een les kost 40 euro voor ca 60 minuten. De reiskosten zijn 0,25 euro vanaf postcode 9105 KG (heen- en terugreis). Is de reistijd langer dan 45 minuten, dan kan ik langskomen voor minimaal 2 aaneengesloten lesuren.

Privé clinic

Vind je het prettiger om af en toe intensief te trainen of samen met iemand anders? Dan is een 3 uur durende clinic iets voor jou. Tijdens de clinic krijg je zowel theorie als praktijk en werken we aan de door jouw gestelde doelen en gewenste thema’s. De kosten zijn 115 euro exclusief reiskosten per keer voor een privé clinic. Voor een duo clinic betaal je 99 euro per persoon per keer. Bij afname van een serie van 4 privé clinics (binnen een jaar) krijg je 10% korting. Reiskosten zijn 0,25 euro per kilometer vanaf postcode 9105 KG (heen- en terugreis). Bekijk ook het aanbod van cursussen.

 

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW en geldig tot en met 31 december 2020. Wijzigingen voorbehouden.

Benieuwd naar de mogelijkheden of interesse in een proefles?