PRIVÉLESSEN

It's all about never ending self-improvement

PAARDnerschap

Horsemanship & Freestyle staan voor meer dan alleen maar trainingsmethodes. Het staat voor de manier waarop wij met onze paarden willen omgaan. We bouwen aan een PAARDnerschap op basis van respect en vertrouwen. Jij begrijpt het gedrag van je paard en hij begrijpt jouw hulpen. Alles voor het welzijn van het paard en het plezier voor de mens!

Freesetyle systeem dubbele lange lijnen

Hoe ziet een les eruit?

Je ontwikkelt je communicatie skills zowel op de grond als in het zadel. Je leert de Horsenality (het karakter) van je paard herkennen en hoe je hier op in kunt spelen in de omgang met je paard. Maar bovenal leer je waarom en hoe je communiceert met je paard. We werken aan jouw doelen en die van je paard en besteden aandacht aan verschillende thema’s zoals biomechanica, houding en zit, grondwerk, loswerken, dubbele lange lijnen, liberty, basis rijsysteem (rijden met barebackpad en touwhalster), dressuurmatig ofwel rijtechnisch rijden, mentale en emotionele fitheid, paardenkarakters en nog veel meer.

dressuurmatig rijden

Wat kost een les?

Je kunt met je paard bij mij op locatie komen voor les (30 Euro voor ca. 50 minuten), maar ik kan ook bij jou komen. Ik plan je dan in op een van mijn routes. De tarieven zijn per persoon per uur inclusief reiskosten heen- en terug vanaf postcode 9105KG. Val je qua afstand in zone D of E, dan kan ik alleen langskomen voor minimaal 2 aaneengesloten lesuren. Vanaf 4 of meer personen aaneengesloten op een locatie, hanteer ik een kortingstarief.

• Zone A 0 – 20 km 30 Euro
• Zone B 20 – 40 km 35 Euro
• Zone C 40 – 60 km 40 Euro
• Zone D 60 – 80 km 45 Euro
• Zone E 80 – 100 km 50 Euro

Grondwerk met paard

Tienrittenkaart

Je kunt ook een tienrittenkaart aanschaffen. Je krijgt dan een les t.w.v. 30 Euro gratis. Kost jouw les bijvoorbeeld 35 Euro per uur (zone B) en wil je een tienrittenkaart? Dan betaal je slechts 320 Euro in plaats van 350 Euro. De tienrittenkaart is persoonsgebonden en geldig tot een jaar na afgifte.

Privé clinic

Vind je het prettiger om af en toe intensief te trainen of samen met iemand anders? Dan is een 3 uur durende clinic iets voor jou. Tijdens de clinic krijg je zowel theorie als praktijk en werken we aan de door jouw gestelde doelen en gewenste thema’s. De kosten zijn 85 Euro  per keer voor een privé clinic. Voor een duo clinic betaal je 70 Euro per persoon per keer. Bij afname van een serie van 4 privé clinics ( binnen een jaar) krijg je 10% korting. In overleg is het eventueel mogelijk om bij jou op locatie te komen. Dan komen er nog reiskosten bij á 0,25 Euro per kilometer. Bekijk ook het aanbod van cursussen.

 

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW en geldig tot en met 31 december 2019. Wijzigingen voorbehouden.

Benieuwd naar de mogelijkheden of interesse in een proefles?