fbpx
ebook paddock verrijking

Meer mentale fitheid voor je paard met verrijking!

 

In dit ebook ontdek jij:

  • Wat paddock verrijking nou precies is
  • Dat je verrijking overal kunt toepassen
  • Hoe je verveling en ongewenst gedrag voorkomt
  • Wat er voor nodig is om meer fysieke én mentale uitdaging te bieden
  • Hoe je uitdagende puzzels en snackhoekjes voor je paard kunt maken
  • Welke eetbare planten en kruiden je kunt voeren
  • Om je paard te motiveren meer uit zichzelf te bewegen
  • Welke materialen je veilig kunt gebruiken
  • Hoe je een blij paard krijgt!

“Ik ken Femke Dölle vooral van haar interessante gratis ebooks op de website en YouTube video’s. Femke heeft een prachtige holistische visie, en inspireert mensen om te kijken naar de natuurlijke basisboeften van paarden. De ebooks zijn erg uitgebreid, en zitten vol met allerlei tips om het voor je paard nóg net iets beter te maken. Ik ben ontzettend enthousiast en kan niet wachten op het volgende ebook.” 

India-Rosa

Verrijking, wat is dat nou?

Letterlijk vertaald: het verbeteren van de levenskwaliteit van dieren in gevangenschap en natuurlijk gedrag stimuleren. Oef, dat klinkt zwaar, maar feit is: onze gedomesticeerde paarden leven in gevangenschap. Maar door de leefomgeving van je paard zo natuurlijk en interessant mogelijk te maken, voorkom je verveling, stimuleer je beweging en heb je samen plezier!

 

Ik begrijp dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om een Browsing Paddock® aan te leggen, maar verrijking kun je altijd toepassen. Voor elk paard, in elke vorm van huisvesting, zelfs in een stal (al is dat niet waar ik naar streef). In dit eBook krijg je tips en inspiratie om de leefomgeving van jouw paard nóg leuker te maken.

“Superleuk ebook! Aanrader om te lezen als je ideetjes op wilt doen voor als je de leefomgeving van je paard nog leuker wilt maken. Dit kan al in een simpele paddock!”

@my_horses_at_home

Wil jij een happy horse?

 

Ben jij er klaar voor om het leven van je paard nog meer te verrijken en hem mentaal uit te dagen waardoor hij happier wordt? Download dan nu mijn gratis ebook en ontdek hoe je direct aan de slag kunt met simpele en praktische verrijking.

Femke Dölle heeft de kleinste Browsing Paddock® van Nederland op slechts 1.600m2. Ze is een echte inspirator, horsefluencer en omdenker.

 

Vanuit haar creatieve omdenken ontwerpt ze natuurlijke huisvesting voor paarden die veilig, vriendelijk en verleidelijk is. Daarnaast is Femke Offical Ambassador Passive Physio® en geeft ze Eerste Hulp Bij Inscharen

';