fbpx

eBook Planten & Passive Physio

Paarden zijn van nature grazers én browsers. Dit betekent dat ze naast gras ook van struiken, bomen en andere planten eten. Hierdoor moet het paard verschillende posities en houdingen aannemen om te eten. Daarnaast bevordert het zoeken naar en eten van veilige en gezonde planten zowel de fysieke als mentale gezondheid van je paard.

ebook planten en passive physio

In dit eBook…

Je hoeft geen grootgrondbezitter te zijn om je paard een waardevolle aanvulling op het rantsoen te geven. Er zijn vele creatieve manieren om groen te planten en aan te bieden. Wij geven je graag een paar tips! Want als jouw paard blij en gezond is, heeft dit een positieve invloed op de relatie met je paard en jullie training.

 

Sietske Metz van Paard & Plant deelt haar top 5 van bomen, kruiden, struiken en klimplanten voor paarden. Daarnaast legt Femke Dölle uit wat Passive Physio is en geeft ze allerlei tips hoe je dit toepast met eetbare beplanting.

Download nu gratis

    Je ontvangt af en toe een nieuwsbrief met blogs, eBooks, evenementen en andere interessante kennis. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.

    Door het downloaden van het eBook of je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacyverklaring. Ik respecteer jouw privacy volgens de AVG wet.

    Recente blogs

    Chat openen
    App mij!