fbpx
ebook planten en passive physio

Je paard sterker en stabieler maken zónder dat je hem zelf hoeft te trainen?

 

In dit ebook ontdek jij:

  • Hoe je paard moeiteloos meer zelfgedragenheid en balans krijgt
  • Wat er voor nodig is om meer fysieke én mentale uitdaging te bieden
  • Welke eetbare planten en bomen je kunt voeren
  • Wat de ‘cybernatic muscles’ van je paard zijn
  • Wat Passive Physio nou precies inhoudt
  • Dat je paard sterker, gezonder en blijer wordt
  • Om je paard te motiveren meer uit zichzelf te bewegen
  • Hoe je verveling voorkomt en ongewenst gedrag
  • Bijdraagt aan de natuur en biodiversiteit

“Ik ken Femke Dölle vooral van haar interessante gratis ebooks op de website en YouTube video’s. Femke heeft een prachtige holistische visie, en inspireert mensen om te kijken naar de natuurlijke basisboeften van paarden. De ebooks zijn erg uitgebreid, en zitten vol met allerlei tips om het voor je paard nóg net iets beter te maken. Ik ben ontzettend enthousiast en kan niet wachten op het volgende ebook.” 

India-Rosa

Fullbody training voor je paard

Uit onderzoek van de Australische wetenschapper Sharon May-Davis blijkt dat wilde paarden niet alleen gras eten maar ook van bomen en struiken knabbelen, dat noemen we browsen. Ze ontdekte dat deze oerpaarden nauwelijks scheefheden in hun lichaam hebben. Dat komt doordat ze zichzelf als het ware recht trainen tijdens dit browsgedrag. Die ‘natuurlijke scheefheid’ waar wij het vaak over hebben, is misschien dus helemaal niet zo natuurlijk.

 

Door het eten van struiken, bomen en andere planten, moet het paard verschillende posities en houdingen aannemen en traint daarmee zijn eigen lichaam. Sharon May-Davis bedacht allerlei variabele voerposities om dit gedrag bij gedomesticeerde paarden na te bootsen. En zo ontstond Passive Physio®.

 

Om je paard 24/7 een uitdagende leefomgeving te bieden, hoef je geen grootgrondbezitter te zijn. In dit ebook geef ik je tips hoe je met zowel eetbare planten als hooinetten zelf Passive Physio® kunt toepassen. Want als jouw paard gezond en gelukkig is, ben jij dat toch ook!? 🙂

“Ik vond het ebook heel fijn en leerzaam, ook vind ik de mails met extra tips die je stuurt heel goed en het geeft me ook een andere kijk op de zaak hoe ik het beter zou kunnen aanpakken om het leven van mijn paarden nog beter en aangenamer te maken.”

Cédric

Wil jij een sterk en blij paard?

Ben jij er klaar voor om je paard te trainen zonder te trainen in zijn eigen leefomgeving? Waardoor hij krachtiger en happier is? Download dan nu mijn gratis ebook en ontdek hoe je direct aan de slag kunt en binnen no-time resultaat ziet bij je paard.

Femke Dölle heeft de kleinste Browsing Paddock® van Nederland op slechts 1.600m2. Ze is een echte inspirator, omdenker en changemaker.

 

Vanuit haar creatieve omdenken ontwerpt ze natuurlijke huisvesting voor paarden die veilig, vriendelijk en verleidelijk is. Daarnaast is Femke Offical Ambassador Passive Physio® en geeft ze Eerste Hulp Bij Inscharen