fbpx
Mockup ebook stress

Verminder spanning en stress bij je paard

 

In dit ebook ontdek jij:

  • Welke soorten stress er zijn
  • Wat stress in het lichaam doet
  • Wat voor schade stress kan aanrichten
  • Hoe je je paard fysiek en mentaal kunt ondersteunen
  • Hoe je stress kunt verminderen
  • Dat je paard mentaal veerkrachtiger wordt
  • Welke supplementen je veilig kunt voeren bij stress
  • Een handig stappenplan voor stressvolle situaties

“Ik ken Femke Dölle vooral van haar interessante gratis ebooks op de website en YouTube video’s. Femke heeft een prachtige holistische visie, en inspireert mensen om te kijken naar de natuurlijke basisboeften van paarden. De ebooks zijn erg uitgebreid, en zitten vol met allerlei tips om het voor je paard nóg net iets beter te maken. Ik ben ontzettend enthousiast en kan niet wachten op het volgende ebook.” 

India-Rosa

Paarden met stress, vluchten en gapen

Stressvolle situaties

BAM BAM BAM! Vanuit het niets overvalt een enorm geknal mijn kleine kudde en de paarden slaan direct op hol. Staart in de lucht, knorrende geluiden en angstige ogen. De schrik zit er flink, ook bij mij. Vuurwerk is voor veel paarden (en eigenaren) enorm stressvol. Onverklaarbare knallen vanuit het niets en vaak ook niet zichtbaar. Bij dit soort invloeden van buitenaf wilde ik mijn paarden graag ondersteunen.

 

Ik ging op zoek naar manieren waarbij ik stress kon verlagen. Er bestaat geen wondermiddel tegen vuurwerk of andere stressvolle situaties. Maar er zijn wel ontzettend veel manieren waarop we onze paarden kunnen ondersteunen. Er zijn een aantal maatregelen die ik inmiddels al heel wat jaren toepas in stressvolle situaties.

 

Niet alleen bij vuurwerk, maar ook bij een verhuizing, inscharing, ongeluk of operatie. Wij verhuizen onze paarden best vaak. Het is dan ook een van de meest stressvolle situaties voor paarden. Deze stress is niet altijd zichtbaar aan de buitenkant omdat stress zich ook inwendig afspeelt. Met deze tips en een handig stappenplan kun je je paard helpen in situaties waarin je paard onrustig is en zich niet op zijn gemak voelt.

“Ik vond het ebook heel fijn en leerzaam, ook vind ik de mails met extra tips die je stuurt heel goed en het geeft me ook een andere kijk op de zaak hoe ik het beter zou kunnen aanpakken om het leven van mijn paarden nog beter en aangenamer te maken.”

Cédric

Wil jij een ontspannen paard?

Ervaart jouw paard spanning of stress? Maak je je zorgen en weet je niet wat je moet doen? Download dan nu mijn gratis eBook en ontdek hoe je direct aan de slag kunt gaan met het verminderen van stress.

Femke Dölle heeft de kleinste Browsing Paddock® van Nederland op slechts 1.600m2. Ze is een echte inspirator, omdenker en changemaker.

 

Vanuit haar creatieve omdenken ontwerpt ze natuurlijke huisvesting voor paarden die veilig, vriendelijk en verleidelijk is. Daarnaast is Femke Offical Ambassador Passive Physio® en geeft ze Eerste Hulp Bij Inscharen

';