fbpx

Mineralenbuffet Deluxe

 

Geef je paard een stukje natuur terug

  • Vijf natuurlijke ingrediënten
  • Meer diversiteit in het rantsoen van je paard
  • Je paard heeft de vrijheid om zelf te kiezen wat hij nodig heeft
  • Het stimuleert de zintuigen zoals geur, smaak en reuk
  • Motiveert het natuurlijke zoekgedrag naar voedsel

Bestel het Mineralenbuffet Deluxe voor maar 39,95 euro.

Klik hier voor bestellingen naar België

Herbie Japke Nugter

J.N.

 

“Hier zeer positieve ervaringen met het mineralenbuffet. Ik ben redelijk sceptisch en heb een universitaire medische achtergrond. Zonder wetenschappelijke onderbouwing ben ik terughoudend met het aanbieden van supplementen. Het mineralenbuffet aangeboden puur vanuit het paddock paradise concept, niet met de intentie de eczeem problematiek op te lossen. Bij toeval het positieve effect ondervonden aangezien de deken kapot was en de nieuwe niet direct geleverd kon worden.”

5 natuurlijke ingrediënten

  • 110 ml Veendrenk
  • 110 ml Brandnetel
  • 110 ml Chlorella
  • 110 ml Appelciderazijn
  • 110 ml Duits Steenzout

Met deze luxe verpakking kun je maar liefst 5 tot 6 keer een mineralenbuffet Deluxe voor je paard maken! Gebruik de aanbevolen hoeveelheid op de verpakking. Zo kun je de emmers een paar keer (bij)vullen of verversen. Je kunt ook met een halve emmer per ingrediënt beginnen. Halveer dan de aanbevolen dosering. De ingrediënten blijven op deze manier vers en je kunt observeren welke mineralen je paard de voorkeur geeft.

Klik hier voor bestellingen naar België

Verfrissende aloe vera boost

 

Maak een lekker en gezond emmertje aloe vera voor je paard in het mineralenbuffet! Deze 100% biologische aloe vera poeder van Aloeride is een superfood voor in het rantsoen van je paard. Boordevol essentiële vitamines en mineralen.

 

Aloe vera is goed voor de spijsvertering, luchtwegen, hoefgezondheid en ondersteund de algehele gezondheid. En het zorgt voor een gezonde natuurlijke glans van de vacht. In de humane wereld staat aloe vera bekend als wondermiddel en wordt het veel ingezet bij huidverzorging zowel uitwendig als inwendig. Door de zakjes poeder is het makkelijk te doseren in het mineralenbuffet.

Linda Pol

“Onze Coos stond zomers altijd te schrapen in de wei en at wat zand en mest van onze merrie. Hij miste duidelijk iets. Na bloedonderzoek zei de dierenarts dat we een heel gezond paard hadden. Nou ik vond van niet! Dus hebben we het mineralenbuffet neer gehangen om te proberen. Hij dronk in het begin veel zeewier, maar at geen mest of zand meer. Ook in de stopweek niet. “

Herbie

J.N.

Mijn sportpaarden en minipaardjes hebben sinds 2 jaar beschikking over het mineralenbuffet. Eén van de minipaardjes had zeer veel last van eczeem. Kon geen 5 minuten zonder eczeem deken staan, schuurde manen volledig af en lijf tot bloedens toe. Sinds de introductie van het mineralenbuffet staat hij inmiddels al 1,5 jaar zonder dekens zonder te schuren.

Sven Tummeleer

Sven Tummeleer

“Ik ben slechts een maand geleden begonnen met het mineralenbuffet, maar ik merk nu al zoveel verschil bij mijn paarden. Ik was eerlijk gezegd een beetje sceptisch over het mineralenbuffet, maar ik ben echt helemaal om. Mijn paard likt totaal geen zand meer en hij is verzot op spirulina. Zijn lever is altijd een beetje een issue, dus vandaar dat hij dit kiest.”

Paarden in de natuur eten gemiddeld zo’n 86 soorten planten per dag. In het gebied waar ze leven groeien ruim 300 verschillende soorten waaruit ze kunnen kiezen.

 

Paarden weten precies wat hun lichaam nodig heeft op basis van zoopharmacognosy, ook wel zelfmedicatie genoemd.

 

Door het aanbieden van een mineralenbuffet kan jouw paard ook weer zelf kiezen. Het is echt fantastisch om te zien hoe ze langs het mineralenbuffet lopen om te ruiken, proeven en drinken!

Tekorten en zand likken voorkomen

 

In de vrije natuur weten paarden prima wat ze moeten eten om gezond te blijven. Vitamines maakt een gezond paardenlijf doorgaans zelf aan. Omdat wij onze paarden vaak eenzijdig voeren met hooi en gras en misschien een brok, is het niet ondenkbaar dat ze tekorten oplopen.

 

Je ziet je paard dan zand eten of ze schrapen aarde weg om vervolgens aan de stenen en grond eronder te likken. Om tekorten op te lossen, bied ik mijn paarden een mineralenbuffet aan.

Klik hier voor bestellingen naar België

Femke Dölle heeft de kleinste Browsing Paddock® van Nederland op slechts 1.600m2. Ze is een echte inspirator, horsefluencer en omdenker.

 

Vanuit haar creatieve omdenken ontwerpt ze natuurlijke huisvesting voor paarden die veilig, vriendelijk en verleidelijk is. Daarnaast is Femke Offical Ambassador Passive Physio® en geeft ze Eerste Hulp Bij Inscharen