fbpx

Agenda

paddock paradise paard op bult

Equiday Ermelo

13 april 2024

Sinds 2010 wordt Equiday georganiseerd waarbij nieuwsgierige paardenliefhebbers worden geholpen in hun zoektocht naar paardvriendelijke(re) manieren om te trainen en hun paarden natuurlijk gezond te houden. Tientallen demo’s, workshops en lezingen en meer dan 100 stands om te shoppen! Locatie is Hippisch Centrum Ermelo. Sinds dit jaar zijn Eveline (organisator) en ik exclusieve partners. Ook dit jaar geef ik een boeiende lezing en vind je mijn stand bij de hoofdingang op het buitenterrein.

 

Dit event vindt plaats op zaterdag 13 april van 10.00-17.00 uur in Ermelo.

Lezing Equiday

13 april 2024

Invulling volgt.

Dit event vindt plaats op zaterdag 14 april  2024 van …. tot …. uur op Equiday Ermelo.

Horse event pro

Horse Event Pro

14 & 15 september 2024

Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen gedomesticeerde groepen en wilde kuddes? En hoe vertalen we dat naar natuurlijke groepshuisvesting? Maar ook individuele behoeftes zijn belangrijk, hoe manage je dat in groepshuisvesting? Is natuurlijke huisvesting eigenlijk wel geschikt voor ieder paard? Ik vertel je tijdens deze lezing in het Kennishuis waaraan natuurlijke huisvesting moet voldoen, geef praktische tips om stress in groepshuisvesting te voorkomen en inspireer je met mooie voorbeelden voor verrijking.

Dit event vindt plaats op 14 en 15 september 2024 in Vijfhuizen.

open dag big joys paradyske

Equiday Zuid

29 september 2024

Kom genieten van bijzondere shows en demonstraties en moedig de deelnemers aan bij de springwedstrijd op neckrope of het springen aan de hand! Neem een kijkje in het lezinglokaal en kom shoppen en informatie verzamelen bij meer dan 70 standhouders. Kom een kijkje nemen in onze fantastische belevingsstand van de Browsing Paddock® en ervaar wat paardvriendelijke en natuur inclusief paardenhouden voor jouw paard kan betekenen.

Dit event vindt plaats op zaterdag 29 september van 10.00-17.00 uur in Someren.

Motivational Speaker

“Of het nu gaat om educatie, motivatie of inspiratie, als motivational speaker haal ik de luisteraar speels uit zijn of haar comfortzone en geef ik de nodige hersenkrakers. Ik ben een changemaker, een creatieve omdenker.

 

Je mag me ook een dwarsdenker noemen, ik doe het graag anders. Vol passie en overgave maak ik impact. De inhoud raakt en motiveert en zet mensen in beweging. Het is tijd voor verandering en verbetering van paardenwelzijn.”

 

Femke geeft regelmatig lezingen, workshops en inspiratiesessies op evenementen, voor verenigingen en scholen en is tevens gastdocent bij meerdere opleidingen. Wil je weten of ze iets voor jouw organisatie kan betekenen? Neem  contact op voor de mogelijkheden.