fbpx

Agenda

paddock paradise paard op bult

Inspiratiemiddag

18 augustus 2023

Wil jij weten hoe je begint met het ontwerpen en aanleggen van een Browsing Paddock®? Hoe je met weinig ruimte creatief kunt omgaan? Hoe je Passive Physio® toepast in natuurlijke huisvesting? Welke planten je kunt toevoegen en nog veel meer? Tijdens de inspiratiemiddag geef ik een uitgebreide rondleiding door onze mini Browsing Paddock® (slechts 1.600m2) en vertel ik je alles over mijn succesformule de 5 B’s.

 

Dit event vindt plaats op vrijdag 18 augustus 2023 van 14.00-16.00 uur in Rinsumageest.

Lezing bij Heartbeatriding

11 augustus 2023

Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen gedomesticeerde groepen en wilde kuddes? En hoe vertalen we dat naar natuurlijke groepshuisvesting? Maar ook individuele behoeftes zijn belangrijk, hoe manage je dat in groepshuisvesting? Ik vertel je waaraan natuurlijke huisvesting moet voldoen, geef praktische tips om stress in groepshuisvesting te voorkomen en inspireer je met mooie voorbeelden voor verrijking. Door mijn creatieve omdenken krijg je hele nieuwe inzichten.

Dit event vindt plaats op vrijdag 11 augustus 2023 van 19.00-21.30 uur in Hazerswoude-Rijndijk bij Heartbeatriding. Vergoeding is 42,50 euro inclusief verrassing en hapjes en drankjes.

open dag big joys paradyske

Open dag

20 augustus 2023

Dit jaar vindt alweer de vijfde editie, en tevens laatste, van mijn gratis open dag plaatst. Wat begon in 2019 met een nog vrij kale paddock en 100 bezoekers, groeide uit tot een populair event met kraampjes, foodtrailer en ruim 300 bezoekers. En natuurlijk een prachtige, Browsing Paddock® voor mijn paarden. Op slechts 1.600m2 heb ik een heuse mini Browsing Paddock® voor mijn vier paarden gecreëerd. Een natuurrijke leefomgeving die veilig, vriendelijk en verleidelijk is.

Dit event vindt plaats op zondag 20 augustus 2023 tussen 12.00-17.00 uur in Rinsumageest.

Horse event pro

Lezing Horse Event Pro

17 september 2023

Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen gedomesticeerde groepen en wilde kuddes? En hoe vertalen we dat naar natuurlijke groepshuisvesting? Maar ook individuele behoeftes zijn belangrijk, hoe manage je dat in groepshuisvesting? Is natuurlijke huisvesting eigenlijk wel geschikt voor ieder paard? Ik vertel je tijdens deze lezing in het Kennishuis waaraan natuurlijke huisvesting moet voldoen, geef praktische tips om stress in groepshuisvesting te voorkomen en inspireer je met mooie voorbeelden voor verrijking.

Dit event vindt plaats op zondag 17 september 2023 van 10.00-10.45 op Horse Event Pro.

Motivational Speaker

“Of het nu gaat om educatie, motivatie of inspiratie, als motivational speaker haal ik de luisteraar speels uit zijn of haar comfortzone en geef ik de nodige hersenkrakers. Ik ben een changemaker, een creatieve omdenker.

 

Je mag me ook een dwarsdenker noemen, ik doe het graag anders. Vol passie en overgave maak ik impact. De inhoud raakt en motiveert en zet mensen in beweging. Het is tijd voor verandering en verbetering van paardenwelzijn.”

 

Femke geeft regelmatig lezingen, workshops en inspiratiesessies op evenementen, voor verenigingen en scholen en is tevens gastdocent bij meerdere opleidingen. Wil je weten of ze iets voor jouw organisatie kan betekenen? Neem  contact op voor de mogelijkheden.