fbpx

Agenda

Ezeldag 2024

Webinar – Ezeldag 2024

2 juni 2024

Volg online vier geweldige lezingen van experts! Over ruwoer, huisvesting, gezondheid, welzijn en dierregistratie. Een verdiepingsslag met praktische insteek. Na deze dag kijk je heel anders naar je ezel of muildier. Ik inspireer je met nieuwe inzichten en handvaten om jouw plek om te toveren tot een ezelparadijs.

 

Dit event vindt online plaats op zondag 2 juni van 10.00-15.30 uur.

Aeres Equine Experience

7 juni 2024

Aeres Equine Experience is een hippisch evenement voor recreatie- en basissportruiters, waar plezier en educatie centraal staat. Dit jaar vindt de tweede editie plaats en wordt georganiseerd door studenten van Aeres Hogeschool. Er worden verschillende demonstraties, clinics en lezingen gegeven en je kunt shoppen in het strodorp. Ik verzorg een toffe lezing over Passive Physio®, hoe je naast het trainen van je paard, je paard ook zichzelf kan laten trainen tijdens het eten. De volledige opbrengst gaat naar Stichting gehandicapten paardrijden Flevoland.

 

Dit event vindt plaats op vrijdag 7 juni 2024 van 12.00-20.00 uur bij Hippisch Centrum Flevodrome in Dronten.

Dag van het Oudere Paard

22 juni 2024

Een dag vol lezingen, workshops en interessante stands, waar je van alles te weten kunt komen over het fit houden van je paard. Misschien is jouw paard nu nog niet oud, maar juist dan is het belangrijk dat je weet wat je moet doen om hem tot op hoge leeftijd gezond en actief te houden. Ontmoet dierenartsen en andere deskundigen, die hun kennis op een boeiende manier met je delen en waar je al je vragen aan kwijt kunt. Een buitenkans om zoveel toppers in hun werkveld te spreken. Ik ben met mijn belevingsstand aanwezig.

Dit event vindt plaats op zaterdag 22 juni 2024 van 09.30-17.00 uur in Soest.

Gebruik kortingscode 10FD2024 voor 10% korting op je ticket.

Lezingen Dag van het Oudere Paard

22 juni 2024

Een paard een zo natuurlijk mogelijke huisvesting bieden, dat klinkt iedereen goed in de oren. Voor je dat kunt doen, moet je wel weten wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen gedomesticeerde groepen en wilde kuddes. Maar hoe vertaal je dat dan naar natuurlijke groepshuisvesting? Want paarden kunnen ook individuele behoeften hebben. Is natuurlijke huisvesting eigenlijk wel geschikt voor ieder paard? Femke is ervaringsdeskundige en expert, ze heeft zich uitgebreid verdiept in waaraan natuurlijke huisvesting moet voldoen. Ook legt ze uit hoe je stress in groepshuisvesting kunt voorkomen. Haar Browsing Paddock® aan huis is een paardenparadijsje  op een relatief klein oppervlak. Want zelfs als je weinig ruimte hebt, is er van alles mogelijk. Ze illustreert dit met inspirerende voorbeelden en praktische tips.

Dit event vindt plaats op zaterdag 22 juni  2024 om 11.00u en 12.00u op Boerderij Vosseveld in Soest.

Workshop Natuurlijke Huisvesting

29 juni 2024

Op zoek naar een dieper begrip van hoe je de leefomgeving van je paarden kunt optimaliseren? In deze workshop van PAARDenLUISTEREN neem ik je mee in de fascinerende wereld van wilde paarden en de link naar onze gedomesticeerde viervoeters. Boeiende theorieën, essentiële principes en valkuilen van natuurlijke huisvesting worden besproken. We werken in groepjes aan uitdagende ‘problemen’ of ‘uitdagingen’ in huisvesting en bespreken deze met elkaar. Een volledig verzorgde dag waarna je niet alleen anders kijkt naar gedomesticeerde paarden, maar je zult ook geïnspireerd zijn om thuis aan de slag te gaan en de leefomgeving van je eigen paarden te upgraden.

 

Dit event vindt plaats op zaterdag 29 juni van 09.30-17.00 uur in Aalten bij PAARDenLUISTEREN.

Horse event pro

Horse Event Pro

14 & 15 september 2024

Kom naar onze innovatieve belevingsstand in samenwerking met PaardEerlijk en Pure Horse. Een unieke ervaring in een mini Browsing Paddock®, een oase van natuurlijke schoonheid en rust. Hier worden alle zintuigen geprikkeld terwijl je inspiratie opdoet voor natuurlijke huisvesting, gezonde voeding en Passive Physio® voor paarden. Bij het betreden van de stand word je verwelkomd door de heerlijke geur van planten, hooi en kruiden. Er is van alles te beleven, waaronder een proeverij en een hele toffe winactie met een mega prijzenpakket.

Dit event vindt plaats op 14 en 15 september 2024 in Vijfhuizen.

Equiday Zuid

29 september 2024

Kom genieten van bijzondere shows en demonstraties en moedig de deelnemers aan bij de springwedstrijd op neckrope of het springen aan de hand! Neem een kijkje in het lezinglokaal en kom shoppen en informatie verzamelen bij meer dan 70 standhouders. Kom een kijkje nemen in onze fantastische belevingsstand van de Browsing Paddock® en ervaar wat paardvriendelijke en natuur inclusief paardenhouden voor jouw paard kan betekenen.

Dit event vindt plaats op zondag 29 september van 10.00-17.00 uur in Someren.

Motivational Speaker

“Of het nu gaat om educatie, motivatie of inspiratie, als motivational speaker haal ik de luisteraar speels uit zijn of haar comfortzone en geef ik de nodige hersenkrakers. Ik ben een changemaker, een creatieve omdenker.

 

Je mag me ook een dwarsdenker noemen, ik doe het graag anders. Vol passie en overgave maak ik impact. De inhoud raakt en motiveert en zet mensen in beweging. Het is tijd voor verandering en verbetering van paardenwelzijn.”

 

Femke geeft regelmatig lezingen, workshops en inspiratiesessies op evenementen, voor verenigingen en scholen en is tevens gastdocent bij meerdere opleidingen. Wil je weten of ze iets voor jouw organisatie kan betekenen? Neem  contact op voor de mogelijkheden.

';