fbpx

Huisvesting advies & ontwerp

 

Zoek je inspiratie en advies over natuurlijke huisvesting? Heb je hulp nodig bij het maken van een ontwerp of heb je vragen over het welzijnsmanagement van je paard? Vanuit mijn creatieve omdenken en een rugzak vol kennis ben ik jouw sparringpartner. Mijn adviezen zijn gebaseerd op basis van mijn succesformule de Big Five waarbij ik de basisbehoeftes van het paard en de natuurlijke landschapselementen met elkaar verbind.

Eerste Hulp Bij Inscharen

 

Een nieuw paard in een bestaande groep introduceren is altijd spannend. Hoe reageren ze op elkaar? Wordt het nieuwe paard geaccepteerd? Gelukkig kunnen we paarden goed voorbereiden op een verhuizing en het samenvoegen in een groep. Maar ook als een bestaande groepsdynamiek verstoord is, zijn er mogelijkheden om dit te herstellen. Ik ben nauw betrokken bij de processen waarin ik je stap voor stap begeleid.

Passive Physio® advies

 

Misschien heb je er nog nooit van gehoord of ben je al wat bezig met Passive Physio® voor je paard. Door het toepassen van onder andere variabele voerposities traint het paard zichzelf tijdens het eten. Maar Passive Physio® is meer dan alleen een hooinet hoog ophangen. Ontdek wat Passive Physio® écht inhoudt, welke randvoorwaarden er zijn en hoe je jouw paard fysiek sterker kunt maken zonder zelf te trainen.

Bodywork & Mentaal training

 

Verdiep je kort en krachtig in een thema met een van mijn unieke lespakketten. Een leerzame en daadkrachtige manier om meer te leren over een onderwerp naar keuze én met resultaat! Door middel van proprioceptie training, TTouch Bodywraps of balanskussens verbeter je de coördinatie. Of leer praktische bodywork techieken om stress te releasen bij je paard. En met hersenwerk gebruikt het paard al zijn zintuigen waardoor hij kan ontspannen en meer zelfvertrouwen krijgt.

Ronde-afbeelding-workshop-en-lezingen

Workshops & lezingen

 

Op zoek naar een inspirerende spreker voor je evenement? Ik geef je publiek een onvergetelijke ervaring met stof tot nadenken. Of wil je iets leuks organiseren op je pensionplek, manege of rijvereniging? Denk eens aan een interactieve lezing of workshop met of zonder paard. Ook een (online) gastcollege voor een opleiding is mogelijk.

';