fbpx

de weg naar een ultieme PAARDnerschap

Wil je een betere relatie met je paard? Toont je paard vreemd gedrag, is hij angstig of juist dominant? Heb je hulp nodig bij het beleren of wil je natuurlijke huisvesting voor je paard creëren? Of wil je gewoon op een andere en respectvolle manier met je paard omgaan? Ik begeleid je graag met het leren begrijpen en trainen van je paard.

 • Individueel traject

  Intensieve begeleiding waarbij we werken aan jouw persoonlijke doelen en die van je paard, op de grond en in het zadel. Naast de lessen hebben we regelmatig online coachingsessies.

 • Jonge paardentraject

  Heb je een groen paard dat je zélf wilt beleren onder professionele begeleiding? Samen bedenken we een plan en ben je betrokken bij het hele proces.

 • PRIVÉLESSEN

  Vind je het prettig dat er af en toe iemand met je meekijkt? Ik geef een open en eerlijk advies met stof tot nadenken. Ik trek je net even buiten je comfortzone zodat je weer met een frisse blik er naar kijkt.

 • RUITERFIT

  Iedere blokkade in jouw lichaam heeft effect op je paard, dus is het belangrijk dat jij fit genoeg bent om je paard te kunnen ondersteunen.

 • Huisvesting advies

  Een paddock paradise ontwikkelen of verrijken? 24/7 bewegingsvrijheid en keuzevrijheid voor je paard. Ik kijk graag met je mee en geef je tips over passive physio.

 • Inscharingsadvies

  Een nieuw paard in de kudde of gaat je paard verhuizen? Eerste hulp bij inscharen zorgt voor het stressvrij paarden samenvoegen met een op maat gemaakt plan.

App mij!