fbpx

Ik ben verheugd dat ik in 2024 een samenwerking ben aangegaan met Equiday, een evenement dat al meer dan 10 jaar paardenliefhebbers samenbrengt. Als voormalig bezoeker met een passie voor paarden, koesterde ik ooit de droom om hier demo’s te geven toen ik nog Horsemanship & Freestyle instructrice was.

 

Na een carrièreswitch waarbij ik mijn liefde voor natuur en paarden kon combineren, ben ik sinds 2021 actief op Equiday als spreker en standhouder. Het is een eer om mijn kennis en ervaring te delen met gelijkgestemde paardenliefhebbers op dit geweldige evenement waar mijn eigen reis ooit begon. Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken met Equiday en de passie voor paarden te blijven delen met anderen.

Kom naar Equiday!

Equiday: Waar Passie voor Paardenwelzijn Samenkomt!

Equiday is hét evenement voor paardenliefhebbers die hart hebben voor het welzijn van hun viervoetige vrienden! Al meer dan een decennium lang brengt Equiday paardenliefhebbers van alle niveaus samen voor een dag vol inspiratie, kennis en plezier. Met diverse demonstraties, lezingen en shows gegeven door experts uit de paardenwereld, is Equiday dé plek om je passie voor paarden te voeden.

 

 

Met gemiddeld zo’n 2500 bezoekers is Equiday een bruisende ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden. Wat Equiday echt bijzonder maakt, is de nadruk op paardenwelzijn. In een wereld waarin verschillende visies en benaderingen rondom paarden bestaan, staat één ding centraal op Equiday: het welzijn van het paard. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net je eerste stappen zet in de paardenwereld, op Equiday draait alles om het beste voor je paard.

 

Waarom zou je als paardeneigenaar naar Equiday willen gaan? Nou, om te beginnen biedt Equiday een schat aan kennis en expertise.  Met kennisdeling door vooraanstaande experts krijg je de kans om nieuwe inzichten op te doen en je kennis te vergroten. Of het nu gaat om natuurlijke huisvesting, trainingstechnieken of voeding, Equiday biedt een breed scala aan onderwerpen die relevant zijn voor paardeneigenaren van alle niveaus.

 

 

Maar Equiday is meer dan alleen een educatief evenement. Het is ook een geweldige gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Of je nu komt om te leren, te netwerken of gewoon te genieten van de sfeer, Equiday biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen die van paarden houdt.

Een zintuiglijke ontdekkingstocht in onze belevingsstand

Op Equiday presenteer ik met trots een innovatieve belevingsstand in samenwerking met PaardEerlijk en Pure Horse. Ons nieuwe concept biedt bezoekers een unieke ervaring waarbij ze zichzelf kunnen onderdompelen in een mini Browsing Paddock®, een oase van natuurlijke schoonheid en rust. Hier worden alle zintuigen geprikkeld terwijl je inspiratie opdoet voor natuurlijke huisvesting, gezonde voeding, hooinetten en Passive Physio® voor paarden.

 

Bij het betreden van de stand word je verwelkomd door de heerlijke geur van natuur, hooi en kruiden. Er is van alles te beleven, waaronder een proeverij en een hele toffe winactie met een mega prijzenpakket. Ons doel is om niet alleen kennis te delen, maar ook om een echte ervaring te bieden die mensen inspireert en motiveert om het welzijn van hun paarden naar een hoger niveau te tillen.

 

We kijken er enorm naar uit om onze passie en kennis te delen op Equiday en om samen met bezoekers te genieten van deze bijzondere beleving!

Kom naar mijn lezing op Equiday!

Ik neem je mee in het verhaal van Passive Physio® tijdens mijn lezing op Equiday. Met Passive Physio® brengen we een stukje natuur terug in het leven van onze vierbenige vrienden, want paarden zijn eigenlijk 80% grazers en 20% browsers. Dat betekent dat ze in de natuur ook eten van bomen en planten. Onbewust trainen ze tijdens het eten hun houdingsspieren die nodig zijn voor een goede zelfgedragenheid, een hele goede manier van ‘snacksercisen’ dus 😉 Ik leg uit waarom browsen zo belangrijk is voor paarden en waar je op moet letten met gewenste en ongewenste houdingen. Tot slot geef ik je inspiratie mee voor het toepassen van eetbare beplanting om op een natuurlijke manier te kunnen browsen.

 

Deze lezing vindt plaats op 13 april om 11.30 tot 12.15 uur in lezinglokaal 1.

Kom naar Equiday!

';