fbpx
 

Latest Posts Boxes

Latest Posts Shortcode

Carefully crafted elements come together into one amazing design.

  • Zondag 17 augustus 2014 was de bekende Amerikaanse Horseman Pat Parelli in Aachen (Duitsland) en op woensdag 20 augustus in België voor een gratis pop-up seminar. Een once of a life time kans om hem te ontmoeten en dus ben ik naar Duitsland afgereisd. Pop-up.....

  • In juli werd ik benaderd door de redactie van Flair. Ze hadden mijn website met interesse gelezen en wilden mij graag interviewen voor het oktober nummer, een portrettenserie over een bijzondere band tussen dier en mens.En zo komt het dat Joy en ik op twee......

  • Tijdens Equitana 2015 kreeg ik de unieke kans om Linda Parelli te interviewen dankzij Parelli instructrice en goede vriendin Eef Veenstra. Na haar demo over de training sequence en Game of Contact, heeft ze maar liefst een uur de tijd genomen om mijn vragen hi...

';